11.11.2018

30 kysymystä & 30 vastausta

Bongasin mun vanhasta blogista tän saman haasteen, ja ajattelin toteuttaa sen uudelleen. Mietin kyllä että miksi ja miten 10-vuotias Jenna on voinu tehdä tai kirjottaa tälläsiä, kun vieläkin jotkut näistä on sellasia, mitkä ei sovi ollenkaan elämäntyyliin tai ikään. Haasteen idea on kumminkin helppo, ja uskon että teistä jokanen saa aiheesta kiinni ilman että selitän haasteen tarkoituksen teille. Blogi ollu nyt näkyvillä yhden kokonaisen päivän, ja se on kerännyt siinä ajassa melkein sata lukijaa ja melkein viisituhatta näyttökertaa, kiitos kaikille.



Avioliittoja: Nolla, tulevaisuudessa avioliitto toivottu juttu mulle, mutta ei kyllä vielä ainakaan kymmeneen vuoteen. Sen aika on sitten ja nyt on nyt.

Kihloissa: En ole, toivottavasti jossain kohtaan, mutta ei vielä tässä vaiheessa.

Lapsia: Yksi, tulevaisuudessa vielä toivottu on toinen, mutta ei sitäkään toivottavasti tässä seuraavaan kymmeneen vuoteen.

Lemmikkejä: Välillä vähän typerä kissa, Gizmo. Ollut meillä nyt toista vuotta, ollut pennusta asti meillä ja musta välillä tuntuu että kissa tiedetään paremmin kun mut ja että siitä puhutaan aina kaveriporukoissa ihan älyttömästi.

Nuorempia: Ei onneksi, mulla on omanlainen sairaalakammo, tai ei kammo mutta en millään voi sietää sairaalan hajuja tai ruokaa. Se, että turussa on sairaala samassa kun hammaslääkäri on ollu mulle aina ihan ylitsepääsemätön asia, jotenki ihan hirveetä pelkkä käyminen siellä.

Tatuointeja: Ei, tänävuonna tai ensvuoden alussa oon ajatellu ottaa jonkunäkösen nimi tatuoinnin, sellasen ihan pienen. Mun mielestä tatuoinnit on älyttömän hienoja ja sen takia todellakin aijon ottaa enemmän ku oon vanhempi.

Lävistyksiä: Korvissa reijät, joskus oon venyttänyt korvaa mut mun mielestä lävistykset on jotenkin rumia, napa tai nenäkorun silti haluisin joskus.

Muuttoja: Isän puolelta muutama, äidin puolelta varmaan neljä tai viisi ja sitten huostaanoton takia muutama. Kyllä vähempikin riittäisi.

Ollut saaressa: Suomessa oon jossain saarilla käynyt veneellä, mutta en ulkomailla oo koskaan edes käynyt.

Ottanut lopputilin; Nolla.




 Autosi: En omista.

Ollut lentokoneessa: En, niinku sanoin en oo ikinä käyny ulkomailla, ja musta tuntuu et mulla on aika kova lentopelko. Ei siinä, olis silti hieno käydä.

Onko joku itkenyt vuokseni: On.

Oletko ollut rakastunut: Uskallan väittää että kyllä, ja uskallan väittää että tälläkin hetkellä.

Ollut ambulanssissa: En, onneksi.

Luistellut: Kyllä, joskus ku olin pieni oli ihan lempi tekemistä, mutta nykyään ei kyllä hirveen usein tuu talvella luisteltua, ellei koulussa, mutta ei me kaveriporukassa vapaa-ajalla ikinä käydä luistelemassa.

Surffannut: En missään muualla kun netissä. ;)

Ollut risteilyllä: Kyllä, siihenkin liittyy omat pelkonsa mulla, mutta tänäkesänä käytiin risteilyllä, oli kivaa pitkästä aikaa, sillä viime kerrasta oli varmaan kuusi tai seitsemänvuotta aikaa.

Ajanut moottoripyörällä: En, moottoripyörä kyllä on.

Ratsastanut hevosella: Kyllä, ratsastus on ollu harrastus ihan pienestä pitäen. On tossa matkan varrella muutama hevonenkin ollut mukana. Nyt raskauden myötä on ratsastus ollu tauolla.

Lähes kuollut: En tietääkseni.

Ollut sairaalassa: En, onneksi.

Suosikki hedelmä: vesimeloni, satsumat tai viinirypäleet. Suoraan sanottuna rakastan hedelmiä ja voisin elää pelkästään niillä. Varsinkin nyt raskauden ajan ainoo mitä aina tekee mieli on erillaiset hedelmät ja fanta.


Aamu vai ilta: Ehdottomasti ilta, sillon on ihanasti aikaa rentoutua ja tehdä kaikkia asioita sillonkun jaksaa ja kun haluaa. Aamusin mulla ainakin yleensä kauhee kiire joka paikkaan ja aina oon myöhässä, jos aamusin pitäs lähteä esimerkiks kouluun.

Lempi väri: Rosa, käytän myös tosi paljon mustia ja valkosia vaatteita, vaikka en luokittelis niitä ollenkaan väreiseksi, on niin synkkiä, mut en oikeen tiedä että millä nimityksellä niitä pitäs sit kutsua.

Viimeisin puhelu: Isä soitteli kuulumisia.

Viimeisin viesti: Äiti lähetti viestin että aikoo lukea mun blogia, kun kerkee, hah.

Kahvi vai tee: Molemmat, joskus tee on hyvää varsinkin talvella mutta kahvi on taas aamusin ja väsyneenä hyvää omasta mielestä.

Kissa vai koira: Koira, mun mielestä niistä on enemmän seuraa ja enemmän iloa kun kissoista, kissat mun mielestä vaan makoilee suurimman osan elämästään.

Paras vuodenaika: Syksy, tai talvi, riippuu vähän kuin kylmä on. On kesäkin ihan kiva, sillon kun ei oo mitään 40 asteen helteitä, niinku tänäkesänä.

Muistathan liittyä seuraamaan mun matkaa oikeelta, ´lukijat´ kohdasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti