2.12.2018

Joululahja-vinkit 2018

Mulle se, mitä ostan jokaselle jouluna on joka vuosi yks maailman isoin työmaa. Eri vaihtoehtoja on, mut en koskaan osaa niiden väliltä sit päättää ollenkaan mitä ostan. Mä kumminkin henkilökohtasesti tykkään ostaa lahjoja toisille..tai ei ehkä se ostaminen niin kivaa oo ku se kun näkee mitä mieltä lahjan saaja on lahjasta. Tähän oon koonnu naisille, miehille ja ns. teineille sopivia joululahjoja. Kuvat otin hujasulla netistä, lahjat on kaikki sellasia mitkä sopii keskenään jokaselle, vaikka oonki lokeroinut nää erikseen.
1. Sormukset/korut: Esimerkkinä mun äiti käyttää paljon erillaisii koruja ja sormuksia, joten mun mielestä tää sopii aikalailla jokaselle jos ei muuta keksi.

2. Aamutohvelit: Jokaselle tulee aamusin näille käyttöö jossain vaiheessa ihan varmasti.

3. Merkki huppari:Toinen hyvä lahja melkeen jokaselle naiselle, ketä pitää pukeutumisesta ja haluu näyttää hyvältä.

4. Hemmottelu: No, jätkät tuskin hirveesti tälläsii lahjaks toivoo.

5. Kello: Tää on vähän niin ja näin, sellaselle ketä just tykkää pukeutuu nii tää vois olla hyvä, mut ei siltikää välttämät jokaselle tuu aina käyttöön.

6. Harvinaisempi astiasto: Meijän perheestä äiti kerää esimerkiks iittalaa ja muumiastiastoa, joten esimerkiks tää muumipäivä-muki on hyvä lahja, sillä on sen verran harvinaisempi, kun joku perus muki. Sen lisäks tätä ei hirveen monelta löydy, kun oli vaan tietty erä myynnissä.

7. Laukku: Sopii naiselle, joka tykkää tälläsii kereillä tai joka tälläsii käyttää. Laukkumerkkei on niin monii, on halpoi ja hyvii ja sit on kans älyttömän kalliita, mut ihan varmana joku ketä osaa arvostaa ja käyttää nii pistää käyttöön.
1, Kello: Vähän sama ku tossa äskösessäkin, jotkut käyttää ja jotkut ei. Miehet kyl varmaan enemmän käyttää kelloi, mut varmaan seki riippuu kellosta.

2. Koru: Käsi tai joku kaulakoru, mut seki riippuu miehen tyylistä ja minkälainen mies on kyseessä.

3. Huppari: Tulee ihan varmana käyttöön.

4. Elämyslahja: Kokemuksesta ihan sairaan hyvä vaihtoehto, elamyslahja.fi sivulta löytyy mm. ferrari ajeluu ja muuta. Sielt löytyy ihan varmana joku sopiva.

5. Aamutakki: Yhtä käytännöllinen miehelle niinku naiselle.

6. Lompakko: Ei kai sillä merkillä oo väliä et minkä merkkinen ja näkönen, mut tosi käytännöllinen lahja.

7. Kuulokkeet: Oli ne sit musiikin kuunteluun tai pelaamiseen, mut ihan varmasti toimii jokaselle. Ei oo tullu vastaan ihmistä ketä ei kuuntelis musiikkia, eikä oo tullu vastaan ihmistä kenellä ei olis iphonen perus kuulokkeita.

8. Hajuvesi: Jos sellasii käyttää.

9. Treenikassi/kassi: Jokaselle käytännöllinen, kävi sit salilla tai jossai reissussa.
 1. Lompakko: ...mut jokasen mun ikäsen tytön kohdalla hinta korvaa laadun.

2. Airpods: Iphonen käyttäjille hyvä, mul on tunne et jokasella nykyään nää on.

3. Koru: Sormus tai kaulakoru yleensä käy kaikille.

4. Kengät: Kuka nyt ei käyttäis ja tää on kans yks pukeutumis kysymys.

5. Puhelin: Muistan et nuorempana aina toivoin uutta puhelinta, joka joulu, on ainaki käytännöllinen, vaiks onki kallis lahja.

6. Kosmetiikka: Jos tykkää meikata.

7. Takki: Jokasella mun ikäsellä ainaki on toi helly hanssenin takki, suurimmalla osalla ainakin, ne on jotenki nyt taas noussu suosioon. 
 1. Kuulokkeet: Väitän et 90% jätkistä esimerkiks pelaa jotain peliä, joten siihen soveltuu pelikuulokkeet.

2. Boxerit

3. Kamera/gopro: Jos tykkää kuvaamisesta.

4. Kaijutin: Jokasen jätkän must have, jokanen tykkää ton ikäsenä kuunnella musiikkia.

5. Hajuvesi

6. Huppari

7. Treenikassi

Noiden jätkienn/miesten lahjoja piti oikeesti miettiä, oon meinaan just omalle poikaystävälle tai isälle tosi huono keksimään mitään lahjoja. Se on vaan jotenkin vaikeeta löytää lahja sellaselle, joka ei tykkää tai käytä samoja asioita ku mä tyttönä. Muistakaa seurata mua instagramissa @jennaalexantra yritän sinne ruveta päivittelemään enemmän kuvia nyt kun poika on syntynyt.

2 kommenttia: